Σύλληψη καταζητούμενου στην Πάφο - Δεν αποκλείεται να συνδέεται με τη δολοφονία Καλογερόπουλου

Σύλληψη καταζητούμενου στην Πάφο - Δεν αποκλείεται να συνδέεται με τη δολοφονία Καλογερόπουλου

Στη σύλληψη ενός ατόμου σε σχέση με υπόθεση εμπρησμού, το οποίο θα ανακριθεί όμως και ως ύποπτο για τη δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου που διαπράχθηκε την περασμένη Δευτέρα, προχώρησε το Σάββατο η αστυνομία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ύποπτος συνελήφθη στην Πάφο καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εμπρησμό που σημειώθηκε στη Λάρνακα.

Καθώς ομοιάζει με ένα εκ των δύο υπόπτων για τη δολοφονία Καλογερόπουλου και συγκεκριμένα με τον οδηγό της μοτοσικλέτας - όπως καταγράφεται σε εικόνες κλειστού κυκλώματος μαζί με δεύτερο άτομο - ο ύποπτος θα ανακριθεί για την υπόθεση. Ο συλληφθείς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μεταφέρεται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου στην αστυνομία Λεμεσού για τα περαιτέρω.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE