Συμπλοκή στη Λεμεσό: Τράβηξαν μαχαίρια και...μπουκάλες οι δύο συγκάτοικοι - Αυτή είναι η απίστευτη αφορμή

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Τράβηξαν μαχαίρια και...μπουκάλες οι δύο συγκάτοικοι - Αυτή είναι η απίστευτη αφορμή

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο νεαροί, οι οποίοι τσακώθηκαν το πρωί στη Λεμεσό.  Ο ένας φέρει τραύματα από μαχαίρι και ο άλλος από μπουκάλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συμπλοκή μεταξύ τους σημειώθηκε στην οδό Θέκλας Λυσιώτη. Τα δυο άτομα, αφρικανικής καταγωγής, ηλικίας 25 και 35 χρόνων είναι συγκάτοικοι και φέρονται να λογομάχησαν για θέματα συγκατοίκησης και καθαριότητας.  Ύστερα από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους ο ένας τραυμάτισε τον άλλον με ποτήρι. Τότε ο δεύτερος ανέσυρε αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν σουγιά και τραυμάτισε τον άλλον.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς. Οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες. Ο 25χρονος απολύθηκε, ενώ ο 35χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση και δεν αποκλείεται να προχωρήσει στη σύλληψη και των δύο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE