Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Στο κελί για πέντε ημέρες ο 61χρονος ύποπτος

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Στο κελί για πέντε ημέρες ο 61χρονος ύποπτος

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 61χρονου για υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 36χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος παρουσιάστηκε σήμερα Κυριακή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις δύο  το μεσημέρι της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε περιοχή της Πάφου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τον τραυματία, έναν άντρα ηλικίας 36 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 36χρονος βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο έξω από περίπτερο στην Πάφο, τους προσέγγισε άγνωστος άντρας, ο οποίος άρχισε να συνομιλεί μαζί τους.

Σε κάποια στιγμή, το άγνωστο πρόσωπο φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι, να τραυμάτισε τον 36χρονο, εγκαταλείποντας ταυτόχρονα το μέρος.

Όπως διαπιστώθηκε ο 36χρονος έφερε τραύμα στον γλουτό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και χτες Σάββατο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 61χρονου, ο οποίος και συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου. Αιτία του καυγά φέρεται να είναι ασήμαντη αφορμή.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.