Κινδύνευσε μετά από βουτιά στο Κάβο Γκρέκο: Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Ενεργοποιήθηκε το Σχέδιο ΝΕΑΡΧΟΣ

Κινδύνευσε μετά από βουτιά στο Κάβο Γκρέκο: Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Ενεργοποιήθηκε το Σχέδιο ΝΕΑΡΧΟΣ

Στις 28 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11:25, το ΚΣΕΔ έλαβε πληροφορία για ένα άτομο, το οποίο κινδύνευσε μετά από βουτιά στην περιοχή θαλασσινές σπηλιές, στο Κάβο Γκρέκο.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας την Λ&Ν Αστυνομία, τον Πυροσβεστικό Σταθμό Παραλίμνιου, την Ε.Μ.Α.Κ, καθώς και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Το άτομο ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε από σκάφος της Αστυνομίας στη στεριά όπου το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΟΚΥΠΥ και μεταφέρθηκε σε Γενικό Νοσοκομείο της Κυπριακής Δημοκρατίας για περεταίρω ιατρική περίθαλψη.

Για άλλη μία φορά υπενθυμίζεται ότι, η προσέγγιση και οι βουτιές στο σημείο των “θαλασσινών σπηλιών” στο Κάβο Γκρέκο απαγορεύονται αυστηρά, καθότι σύμφωνα με επιθεώρηση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης, το έδαφος έχει κριθεί ως επικίνδυνο λόγω αυξημένης διάβρωσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE