Μοσχάτο: Συνελήφθησαν οι γονείς των οκτώ ανηλίκων για την επίθεση με μολότοφ σε λύκειο

Μοσχάτο: Συνελήφθησαν οι γονείς των οκτώ ανηλίκων για την επίθεση με μολότοφ σε λύκειο

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται οι γονείς των οκτώ ανηλίκων που κατηγορούνται ότι πέταξαν βόμβες μολότοφ στο προαύλιο του δεύτερου λυκείου του Μοσχάτου. Σε βάρος των γονέων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ οι ανήλικοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων και φθορές κατά συναυτουργία, αμέσως μετά τη ρίψη μολότοφ σε προαύλιο χώρο σχολείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μία ομάδα ατόμων προσέγγισε το προαύλιο του σχολείο και αφού έριξε τρεις βόμβες μολότοφ στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τους ανήλικους και τους συνέλαβαν. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE