Ινδία: Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Καρνάτακα

Ινδία: Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Καρνάτακα

Δεκατρείς νεκροί είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο κρατίδιο Καρνάτακα της βορειοδυτικής Ινδίας.

Ένα βαν, στο οποίο επέβαιναν 13 άνθρωποι, καρφώθηκε σε προπορευόμενο βυτιοφόρο στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Μπανγκαλόρ με το Χαϊντεραμπάντ. Δώδεκα επιβαίνοντες σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ ένας τραυματίας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το βαν είχε αναχωρήσει από την πόλη Ανάνταπουρ, στο κρατίδιο Άντρα Πραντές, με προορισμό την Μπανγκαλόρ. Στην περιοχή όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο τροχαίο επικρατούσε ομίχλη, ενώ ο οδηγός του βαν είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, σημείωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σχεδόν 150.000 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο σε τροχαία στην Ινδία, όπου οι αρχές έχουν θέσει ως στόχο τη μείωση αυτού του αριθμού κατά 50% το 2024.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE