Χαμός στον αυτοκινητόδρομο από την ανατροπή φορτηγού - Τροχαίο και με δύο οχήματα - Φωτογραφίες από το σημείο

Χαμός στον αυτοκινητόδρομο από την ανατροπή φορτηγού - Τροχαίο και με δύο οχήματα - Φωτογραφίες από το σημείο

Κλειστός είναι ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τον Άγιο Τύχωνα μετά από την ανατροπή φορτηγού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10).

Χαμός φαίνεται να επικρατεί αφού εκτός που την πυκνή κίνηση στο σημείο, φαίνεται να προκλήθηκει και τροχαίο.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς τον Άγιο Τύχωνα, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, ενώ οι οδηγοί μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της εισόδου στην περιοχή Μουτταγιάκας.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του φορτηγού προληπτικά παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο παρά τον ΄Αγιο Τύχωνα στη Λεμεσό, ενώ παραμένει κλειστή η αριστερή λωρίδα, γύρω στις 7.45 το βράδυ

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE