Αναστάτωση σε πτήση στη Βρετανία - Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωση - Δείτε βίντεο

Αναστάτωση σε πτήση στη Βρετανία - Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωση - Δείτε βίντεο

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στη Βρετανία η κακοκαιρία «Μπαμπέτ».

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής (20/10) στο αεροδρόμιο Λιντς Μπράντφορντ ένα αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης εν μέσω ισχυρής βροχής και θυελλωδών ανέμων, σύμφωνα με το BBC.

Δείτε βίντεο:

Η πτήση της TUI από την Κέρκυρα «βγήκε από τον διάδρομο κατά την προσγείωση» στο αεροδρόμιο Λιντς Μπράντφορντ (LBA), δήλωσε η εταιρεία.

«Ήταν μία σκληρή προσγείωση. Προσγειώθηκε κάπως πλαγίως και στη συνέχεια κατέληξε στο γρασίδι» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η Πυροσβεστική και υπηρεσία διάσωσης του δυτικού Γιορκσάιρ τόνισαν ότι «δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή φωτιά».

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανέφερε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πτήση TOM3551 της TUI που έφτασε από την Κέρκυρα στο LBA σήμερα το απόγευμα μετακινήθηκε εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωση. Συνεργαζόμαστε με την αεροπορική εταιρεία, τις σχετικές ομάδες επιχειρήσεων και τις αρχές έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης και την ασφαλή απομάκρυνση των επιβατών από το αεροσκάφος».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE