Κρήτη: Τραγωδία με νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά στο σπίτι της στην Ιεράπετρα

Κρήτη: Τραγωδία με νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά στο σπίτι της στην Ιεράπετρα

Τραγωδία λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Κρήτη με μία γυναίκα να βρίσκει τον θάνατο μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 00:30 όταν σε σπίτι σε χωριό της Ιεράπετρας εκδηλώθηκε μικρής έκτασης φωτιά στον χώρο του υπνοδωματίου. Στο σημείο εκλήθη Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία όμως εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της την 62χρονη ιδιοκτήτρια, γερμανικής καταγωγής.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα καπνού με συνέπεια να χάσει τη ζωή της. Παρελήφθη από το ΕΚΑΒ ωστόσο στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από το στρώμα του κρεβατιού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE