Επιχειρηματίας στην Ελλάδα έβλεπε live την... διάρρηξη του καταστήματος του

Επιχειρηματίας στην Ελλάδα έβλεπε live την... διάρρηξη του καταστήματος του

Διαρρήκτες εισέβαλαν με λοστούς σε επιχείρηση εμπορίας ζωοτροφών και άλλων προϊόντων στο Ηράκλειο. Αν και η σειρήνα του συναγερμού χτύπαγε συνεχώς, οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν χιλιάδες ευρώ από συρτάρια και ταμειακή μηχανή.

Τις κινήσεις που έκαναν οι ληστές, μπόρεσε να παρακολουθήσει, ανήμπορος να αντιδράσει, live από το κινητό του, μέσα από την κάμερα ασφαλείας, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Η κάμερα κατέγραψε δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα να εισβάλουν στο υποκατάστημα της επιχείρησης, που έχει έδρα το Ρέθυμνο, γύρω στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας.

Απροσδιόριστο το ποσό που άρπαξαν οι ληστές
Με λοστούς έσπασαν πόρτες και παράθυρα και άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή και τα συρτάρια απροσδιόριστο ποσό, το οποίο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπεύθυνων του καταστήματος, ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στην ΕΡΤ, αυτή την περίοδο η επιχείρηση προχωρούσε σε αγορές αγροτικών προϊόντων και γι’ αυτό υπήρχαν μεγάλα ποσά διαθέσιμα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες.

Τέλος, εφόσον είχε πρόσβαση απο το κινητό του, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία της περιοχής του. Μάλιστα, όταν πλέον τα περιπολικά έφτασαν στο σημείο, οι διαρρήκτες με τη λεία τους είχαν ήδη εξαφανιστεί και μέχρι σήμερα αναζητούνται.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..