Μετεπιβίβαση Ισραηλινών από κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι Λεμεσού - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Μετεπιβίβαση Ισραηλινών από κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι Λεμεσού - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι Αρχές για τη διαδικασία μετεπιβίβασης Ισραηλινών στο λιμάνι Λεμεσού.

Όπως αναφέρουν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ, το κρουαζιερόπλοιο MSC Musica που καταπλέει απόψε στο λιμάνι Λεμεσού, δεν θα συνεχίσει το προγραμματισμένο του ταξίδι προς τη Χάιφα.

Ως εκ τούτου, Ισραηλινοί τουρίστες, που επιβαίνουν στο κρουαζιερόπλοιο, θα μετεπιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο Crown Iris, που φτάνει το απόγευμα από τη Χάιφα, για μεταφορά τους πίσω στο Ισραήλ.

Αναμένεται ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα στο λιμάνι Λεμεσού, ενώ ήδη μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται σε ευαίσθητα σημεία της πόλης, όπως την εβραϊκή συναγωγή.

Εν τω μεταξύ στο αγκυροβόλιο Λεμεσού βρίσκεται το κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas, το οποίο ακύρωσε δυο προγραμματισμένες κρουαζιέρες, που είχαν ως λιμάνι αφετηρίας τη Χάιφα.

Πηγή: ΚΥΠΕ/κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE