Υπό κράτηση ο 33χρονος που εντοπίστηκε σε στρατόπεδο στο Τροόδους

Υπό κράτηση ο 33χρονος που εντοπίστηκε σε στρατόπεδο στο Τροόδους

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον αλλοδαπού υπηκόου, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο στρατόπεδο αεροπορίας στο Τρόοδος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ύποπτος εντοπίστηκε στο ιδιωτικό όχημα στρατιωτικού, που βρισκόταν εντός του στρατοπέδου, ενώ έφερε εκδορές και κακώσεις στα πόδια και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου έτυχε περίθαλψης και ακολούθως οδηγήθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτηση του, σε σχέση με αδικήματα που αφορούν στην παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο ύποπτος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς για την παρουσία του εντός του στρατοπέδου, οι οποίοι διερευνώνται από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE