Υπό κράτηση ο 33χρονος που εντοπίστηκε σε στρατόπεδο στο Τροόδους

Υπό κράτηση ο 33χρονος που εντοπίστηκε σε στρατόπεδο στο Τροόδους

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον αλλοδαπού υπηκόου, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο στρατόπεδο αεροπορίας στο Τρόοδος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ύποπτος εντοπίστηκε στο ιδιωτικό όχημα στρατιωτικού, που βρισκόταν εντός του στρατοπέδου, ενώ έφερε εκδορές και κακώσεις στα πόδια και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου έτυχε περίθαλψης και ακολούθως οδηγήθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτηση του, σε σχέση με αδικήματα που αφορούν στην παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο ύποπτος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς για την παρουσία του εντός του στρατοπέδου, οι οποίοι διερευνώνται από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, ακόμη τρία πρόσωπα, ηλικίας 34, 31 και 25 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης του φόνου 41χρονου το Σάββατο, στην Πέγεια, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE