Πέραν των 1.700 «υπηκοοτήτων» παραχώρησε το ψευδοκράτος τα δύο τελευταία χρόνια

Πέραν των 1.700 «υπηκοοτήτων» παραχώρησε το ψευδοκράτος τα δύο τελευταία χρόνια

Την περίοδο 5 Νοεμβρίου 2021 - 19 Ιουνίου 2023 παραχωρήθηκαν 1.704 «υπηκοότητες» με έγκριση του «υπουργείου» εσωτερικών», σύμφωνα με τον «υπουργό εσωτερικών» Ντουρσούν Ογούζ, γράφει η «Κίπρις».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Ογούζ μιλώντας στην «βουλή», ανέφερε ότι «στο πλαίσιο του νόμου περί ιθαγένειας, 3.887 άτομα έλαβαν ιθαγένεια λόγω των συζύγων και των παιδιών τους».

Είπε ακόμη ότι ο αριθμός των ατόμων στα οποία χορηγήθηκαν «άδειες διαμονής στην κατηγορία υψηλού εισοδήματος» είναι 8.313, ο αριθμός των ατόμων στα οποία χορηγήθηκαν «άδειες διαμονής στην κατηγορία ακίνητης περιουσίας» είναι 5.453, ο αριθμός των ατόμων στα οποία χορηγήθηκαν «άδειες διαμονής στην κατηγορία ανθρωπιστικής διαμονής» είναι 145, ο αριθμός των ατόμων στα οποία χορηγήθηκαν «άδειες διαμονής» είναι 33.542 και ο αριθμός των ατόμων στα οποία χορηγήθηκαν «άδειες εργασίας» είναι 124.632.

Σημείωσε ότι εργάζονται για να αποτρέψουν την χρήση του «δικαιώματος της ιθαγένειας» για διαφορετικούς σκοπούς και επεσήμανε τον στόχο της θέσπισης ενός εφαρμοστέου, απλού «κανονισμού» για αυτό το θέμα.

Δήλωσε επίσης ότι ο αριθμός των κρατουμένων στις «κεντρικές φυλακές» ξεπερνά τους 900.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE