Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Κυπριακής Showbiz που θα συζητηθεί! Δεν κρύβονται πια

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Κυπριακής Showbiz που θα συζητηθεί! Δεν κρύβονται πια

Λάτρης του ωραίου φύλου, ο Ελλαδίτης σεναριογράφος φαίνεται πως έκλεψε την καρδιά Κύπριας καλλονής, αφού εδώ και ένα περίπου μήνα αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της Κυπριακής Showbiz.

Ο λόγος για τον Κώστα Βαζάκα ( σεναριογράφου του Όνειρο ήταν) που τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, και την Miss Κύπρος 2005 Νικολ Τεμενέ, που τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι μιλούν πλέον για ένα τρυφερό ειδύλλιο που αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα φλογερό έρωτα.

Η καλλονή Λεμεσιανή και ο Ελλαδίτης σεναριογράφος  εδώ και ένα μήνα κάνουν συχνές δημόσιες εμφανίσεις με την Νικολ να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες τους δείχνοντας ότι τα βέλη του Θεού έρωτα την έχουν χτυπήσει γα τα καλά!

Άλλωστε όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες δείχνουν πολύ ταιριαστοί και άτομα που τους ζουν από κοντά έχουν να λένε για τη χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE