Τσιμιτσέλης: Δούλευα για να έχουμε τα χρήματα, ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες της οικογένειας

Τσιμιτσέλης: Δούλευα για να έχουμε τα χρήματα, ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες της οικογένειας

Με τόσες ώρες που δούλευε καθημερινά τον χειμώνα, ένιωσε καθόλου τύψεις που δεν έβλεπε συχνά την κόρη του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης;

«Όχι. Δούλευα για να έχουμε τα χρήματα, ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες και οι προτεραιότητες της οικογένειας. Σαφώς και μου έλειπε και θα ήθελα να είχα χρόνο, να τον περνούσαμε περισσότερο μαζί. Αλλά δε γινόταν. Οπότε θα ένιωθα πραγματικές τύψεις αν δε δούλευα κι αν δεν είχα τη δυνατότητα να της προσφέρω πράγματα που πρέπει να έχει ένα παιδί. Καλώς ή κακώς η ζωή μας έτσι είναι», λέει ο ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE