ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Τζιχαντιστές καίνε τέσσερις άνδρες (VIDEO)
31.08.2015 - 15:32
Tην έκτελεσή τους ανακοινώνει ένας κουκουλοφόρος άνδρας με γυαλιά - Πριν τους σκοτώσουν τους βάζουν να δουν αντίστοιχες εκτελέσεις.
Άλλο ένα βίντεο φρίκης με θύματα τέσσερις άνδρες έδωσαν στη δημοσιότητα οι Τζιχαντιστές καθώς για δεύτερη φορά εκτελούν εχθρούς τους καίγοντας τους ζωντανούς.
Το βίντεο φέρεται να είναι γυρισμένο στην επαρχία Ανμπάρ του Ιράκ με τα τέσσερα θύματα να εκτιμάται ότι είναι Ιρακινοί.
Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι στην αρχή του διάρκειας πέντεμισι λεπτών βίντεο οι τέσσερις άνδρες εμφανίζονται να παρακολουθούν εικόνες από αντίστοιχες εκτελέσεις.
Στη συνέχεια οι τζιχαντιστές οδηγούν τα τέσσερα θύματά τους σιδηροδέσμια στον τόπο της εκτέλεσής τους ενώ ένας μασκοφόρος άνδρας που φοράει γυαλιά απαγγέλλει την καταδικαστική εντολή εκτέλεσής τους.
Τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του βίντεο είναι σοκαριστικά: Οι τέσσερις άνδρες εμφανίζονται κρεμασμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα. Ένας άνδρας κρατώντας ένα δαυλό στα χέρια βάζει φωτιά και οι φλόγες σταδιακά πλησιάζουν τους τέσσερις ανήμπορους άνδρες που απεγνωσμένα και μάταια προσπαθούν να γλιτώσουν.
Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.