Λένε ΝΑΙ στις εξόδους και στο φαγητό οι Κύπριοι -Ανοδικά κινήθηκε το β' τρίμηνο ο δείκτης Κύκλου Εργασιών στις υπηρεσίες

Λένε ΝΑΙ στις εξόδους και στο φαγητό οι Κύπριοι -Ανοδικά κινήθηκε το β' τρίμηνο ο δείκτης Κύκλου Εργασιών στις υπηρεσίες

Αυξητικά κινήθηκε ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στους διάφορους τομείς των υπηρεσιών κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2015, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014.

Ειδικότερα, με βάση τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η αύξηση αποδίδεται κυρίως στη μεγάλη άνοδο στις διοικητικές και υποστηρικτικές δραστηριότητες.

Ειδικότερα, άνοδος κατά 2,9% παρατηρήθηκε στις υπηρεσίες παροχής καταλύματος και εστίασης, 14,0% στην ενημέρωση και επικοινωνία, 4,2% στις επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες και 17,1% στις διοικητικές και υποστηρικτικές δραστηριότητες.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2015, ο δείκτης των υπηρεσιών παροχής καταλύματος και εστίασης σημείωσε άνοδο 3,3%, της ενημέρωσης και επικοινωνίας 7,5%, των επαγγελματικών, επιστημονικών και τεχνικών δραστηριοτήτων 4,7% και των διοικητικών και υποστηρικτικών δραστηριοτήτων 13,3%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE