Τεράστια γκάφα Υπ. Παιδείας – Συγκάλεσε σύσκεψη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου… 1821 – «Πυρά» Προέδρου ΟΕΛΜΕΚ

Τεράστια γκάφα Υπ. Παιδείας – Συγκάλεσε σύσκεψη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου… 1821 – «Πυρά» Προέδρου ΟΕΛΜΕΚ

Σε τεράστια γκάφα υπέπεσε το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο με εγκύκλιο του προσκαλεί διάφορους φορείς σε σύσκεψη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου… 1821.

Το γεγονός ανέδειξε ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρης Ταλιαδώρος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, εξαπολύει «πυρά» κατά του Υπουργείου Παιδείας, δημοσιεύοντας και φωτογραφία της εγκυκλίου.

Όπως γράφει, «Ως Έλληνας της Κύπρου, από όλους τους αποδέχτες της πιο κάτω εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, λυπάμαι ιδιαίτερα τον Διοικητή της ΕΛΔΥΚ. Ο άνθρωπος θα διερωτάται σε ποιο τόπο ήρθε, μαζί με τους άνδρες του, για να πολεμήσει για την ελευθερία του».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE