Ερευνα στα κατεχόμενα για απάτη με πλαστές ιατρικές συνταγές

Ερευνα στα κατεχόμενα για απάτη με πλαστές ιατρικές συνταγές

Η "αστυνομία" στα κατεχόμενα συνέλαβε χθες ακόμα επτά άτομα στο πλαίσιο έρευνας για πλαστογράφηση ιατρικών συνταγών.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στο πλαίσιο έρευνας για πλαστογράφηση συνταγών, συνελήφθησαν επτά ακόμη άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο γιατρών, δύο φαρμακοποιών και τριών ατόμων που υπέγραψαν συνταγές εξ ονόματος άλλων ατόμων. Ο αριθμός των υπόπτων για πλαστογράφηση συνταγών αυξήθηκε στα 13 άτομα.

Σήμερα Κυριακή οδηγήθηκαν στο «δικαστήριο Αμμοχώστου» ένας γιατρός και ένας φαρμακοποιός και αποφασίστηκε η κράτησή τους για δύο μέρες.

Οι υπόλοιποι πέντε οδηγήθηκαν στο «δικαστήριο Λευκωσίας» και αποφασίστηκε η κράτησή τους για τρεις ημέρες.

Η υπόθεση αφορούσε υποβολή πλαστών ιατρικών συνταγών για διεκδίκηση χρημάτων από το «τμήμα κοινωνικών ασφαλίσεων» στα κατεχόμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE