ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ-Από τον Μαρίνο Νομικό: Πένθος για Πανθέους

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ-Από τον Μαρίνο Νομικό: Πένθος για Πανθέους

Η μεγαλύτερη απογοήτευση της νέας σεζόν -μέχρι στιγμής- είναι οι πενιχρές αποδόσεις των “Πανθέων” στην prime time του Sigma.

Η πολυδιαφημισμένη καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, δεύτερη μεταφορά του βιβλίου του Τάσου Αθανασιάδη μετά τη θρυλική σειρά της ΕΡΤ τη διετία 1977 - 1979 σε σκηνοθεσία του Βασίλη Γεωργιάδη, γράφει σταθερά μονοψήφια στο time slot μετά τις “Τομές” απογοητεύοντας τους ιθύνοντες του Sigma που πίστεψαν πολύ και πόνταραν πολλά στην πολυδάπανη αυτή παραγωγή. Και το γεγονός ότι ακόμα δεν μπήκαν τα μεγάλα blockbusters (Σασμός, Μάγισσα) στη μάχη, σημαίνει πως το κοινό γύρισε την πλάτη στους “Πανθέους” οριστικά.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Δύο νέα στεγαστικά σχέδια, με στόχο τη διευκόλυνση των νέων και των οικογενειών στην απόκτηση κατοικίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η στέγαση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE