Ρομά στην Πάτρα μπούκαραν στο σπίτι 22χρονης εγκύου και απαίτησαν να τους δώσει το παιδί που θα γεννούσε

Ρομά στην Πάτρα μπούκαραν στο σπίτι 22χρονης εγκύου και απαίτησαν να τους δώσει το παιδί που θα γεννούσε

Στιγμές τρόμου έζησε την περασμένη Τετάρτη μια 22χρονη έγκυος στην Πάτρα όταν είδε, σύμφωνα με την καταγγελία της, δύο Ρομά να μπαίνουν στο σπίτι της και να την απειλούν απαιτώντας να τους δώσει το παιδί που θα γεννούσε, προκειμένου να το πουλήσουν.

Οι δύο Ρομά, ηλικίας 30 και 33 ετών, δεν έμειναν, μάλιστα, εκεί αλλά δύο 24ωρα αργότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής συνάντησαν την 22χρονη στην πλατεία Ελευθερίας και επανέλαβαν τις απειλές και την απαίτησή τους να τους δώσει το παιδί που είχε εντωμεταξύ γεννήσει.

Σε βάρος των δύο Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.