Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός 50χρονος Αστυνομικός - Παρασύρθηκε από όχημα

Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός 50χρονος Αστυνομικός - Παρασύρθηκε από όχημα

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/9) στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το τροχαίο, με θύμα Αστυνομικό 50 ετών, συνέβη κατά την προσπάθεια απομάκρυνσης προσώπου που κινείτο πεζό στον αυτοκινητόδρομο.

Ειδικότερα, μετά από πληροφορία για πρόσωπο το οποίο κινείτο πεζό στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Ναπας-Ριζοελιας, μετέβησαν στο σημείο μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών. 

Όταν το πρόσωπο εντοπίστηκε, ο 50χρονπς Αστυνομικός κατέβηκε από το περιπολικό και στην προσπάθειά του να το απομακρύνει εκτός δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε κρίσιμα και ο αλλοδαπός, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως, ο 50χρονος Αστυνομικός που έγινε αυτοθυσία εν ώρα καθήκοντος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.