Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος - Νεκρό και δεύτερο πρόσωπο

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος - Νεκρό και δεύτερο πρόσωπο

Τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (23/9), έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει, σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στις 7:40 μ.μ. της Παρασκευής (23/9) έχασε τη ζωή του ο Αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου, του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, καθώς επίσης και δεύτερο πρόσωπο, του οποίου τα στοιχεία ακόμη παραμένουν άγνωστα.

Συγκεκριμένα μετά από πληροφορία για πρόσωπο το οποίο κινείτο πεζό στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Ναπας - Ριζοελιας, μετέβησαν στο σημείο μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών.

Όταν το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο, ο αστυφύλακας Πέτρος Ελευθεριου στάθμευσε το περιπολικό στην λωρίδα ασφαλείας και στην προσπάθειά του να το απομακρύνει εκτός του δρόμου, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται και οι δύο παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα με οδηγό 45χρονο.

Και τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Τα αίτια διερευνώνται από την Τροχαία Αρχηγείου και Λάρνακας, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE