Χειροπέδες σε 24χρονο - Πρόταξε μαχαίρι σε 21χρονο και του έκλεψε το κινητό και… 20 ευρώ

Χειροπέδες σε 24χρονο - Πρόταξε μαχαίρι σε 21χρονο και του έκλεψε το κινητό και… 20 ευρώ

Στη σύλληψη 24χρονου, προχώρησε τα ξημερώματα της Τρίτης (19/9) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και παράνομης κατοχής περιουσίας, που διαπράχθηκε λίγη ώρα νωρίτερα στη Λάρνακα.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία 21χρονου κάτοικου Λάρνακας, ότι έπεσε θύμα ληστείας. Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, γύρω στη 1.20 π.μ. σήμερα, ενώ περπατούσε σε δρόμο της Λάρνακας, τον πλησίασε άγνωστός του άνδρας, ο οποίος πρόταξε εναντίον του μαχαίρι και το έκλεψε του κινητό του τηλέφωνο και ένα χαρτονόμισμα των €20. Σύμφωνα με τον 21χρονο, ο δράστης φέρεται να ζήτησε το ποσό των €20, για να του επιστρέψει το τηλέφωνό του, ωστόσο ο παραπονούμενος τράπηκε σε φυγή τρέχοντας.

Μετά την καταγγελία του 21χρονου, μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, στην περιοχή όπου διαπράχθηκε η ληστεία, εντόπισαν άνδρα ο οποίος ομοίαζε στην περιγραφή, που έδωσε ο 21χρονος για του δράστη. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Τα μέλη της Αστυνομίας, τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ανακόψουν σε κοντινή απόσταση.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 24χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο, ένα μαχαίρι, ένα κινητό τηλέφωνο (ίδιας μάρκας και μοντέλου, με αυτό που κλάπηκε από τον 21χρονο) και αριθμός τραπεζικών καρτών, εκδομένες σε διάφορα πρόσωπα.

Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE