Βρετανία: Χαρακτηρισμός της Wagner ως τρομοκρατικής οργάνωσης

Βρετανία: Χαρακτηρισμός της Wagner ως τρομοκρατικής οργάνωσης

Η ρωσική οργάνωση μισθοφόρων, γνωστή ως Όμιλος Wagner, χαρακτηρίζεται από τη Βρετανία τρομοκρατική οργάνωση.

Η εντολή δόθηκε από το Κοινοβούλιο την Τετάρτη (6 Σεπτεμβρίου) και τίθεται σε άμεση ισχύ. Από εδώ και στο εξής, γίνεται ποινικό αδίκημα το να ανήκεις στον Όμιλο Wagner ή να υποστηρίζεις ενεργά την ομάδα αυτή στο Ηνωμένο Βασίλειο, επισύροντας ποινή φυλάκισης 14 ετών, η οποία μπορεί να επιβληθεί παράλληλα ή αντί προστίμου.

Ο Όμιλος Wagner έχει πλέον προστεθεί στον κατάλογο των απαγορευμένων οργανισμών στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με άλλους 78 οργανισμούς.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

LIVE: Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE