Γιώργος Κουκουμά: «Επιμένει να μην απαντά για το παραϋπουργικό η κυβέρνηση»

Γιώργος Κουκουμά: «Επιμένει να μην απαντά για το παραϋπουργικό η κυβέρνηση»

Βολές κατά της Κυβέρνησης, εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γίωργος Κουκουμά, μέσω γραπτής του δήλωσης αναφορικά με τη συγκρότηση παραϋπουργικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουκουμά, «η επιμονή της κυβέρνησης για τη συγκρότηση παραϋπουργικού συμβουλίου στο Προεδρικό είναι προβληματική όπως και η επιμονή να μην απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα».

«Είναι ή δεν είναι θεσμική εκτροπή να λογοδοτούν οι Υπουργοί σε δημόσιους υπάλληλους; Είναι ή δεν είναι θεσμική εκτροπή να λογοδοτούν οι Γενικοί Διευθυντές σε υφιστάμενούς τους», διερωτήθηκε.

«Δημιουργούνται ή δεν δημιουργούνται κενά στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα από τις αποσπάσεις υπαλλήλων στο Προεδρικό; Πώς θα καλυφθούν αυτά τα κενά χωρίς επιπρόσθετο δημοσιονομικό κόστος; Ή τελικά δεν πρόκειται να καλυφθούν και θα αδιαφορήσει η κυβέρνηση για τις αρνητικές συνέπειες στην αποτελεσματικότητα του δημόσιου τομέα;», κατέληξε ο Γιώργος Κουκουμά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE