Στην Αθήνα η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ - Παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία

Στην Αθήνα η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ - Παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία

Στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα (10/9) η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, για ενίσχυση της εκστρατείας βοήθειας προς τους πληγέντες από τη θεομηνία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, σε δηλώσεις της η κ. Δημητρίου έστειλε μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης προς την Ελλάδα και τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Παραδίδοντας τη βοήθεια τόνισε ότι, «αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως κυπριακός ελληνισμός. Έτσι αντιμετωπίζουμε τέτοιες μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις με αλληλεγγύη και συλλογικότητα. Ως ένα αρραγές μέτωπο, σαν μια γροθιά».

Παράλληλα η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν και ευχήθηκε δύναμη στον ελληνικό λαό και στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη στις τραγικές και δύσκολες αυτές στιγμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE