Στήριξη Νικόλα στην πρωτοβουλία Χριστοδουλίδη για συμμετοχή ΔΗΣΥ στην Κυβέρνηση

Στήριξη Νικόλα στην πρωτοβουλία Χριστοδουλίδη για συμμετοχή ΔΗΣΥ στην Κυβέρνηση

Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δέχεται «πυρά» από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για την πρόσκλησή του προς το κόμμα της δεξιάς για συμμετοχή στην Κυβέρνηση, το ΔΗΚΟ δια του Προέδρου του, Νικόλα Παπαδόπουλου, εκφράζει τη στήριξή του, χαιρετίζοντας, μάλιστα, την κίνηση αυτή.

Σε ανάρτησή του στο «Χ» ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφέρει «το @DIKO1976 έθεσε πρώτο την ανάγκη ενότητας και συλλογικότητας, για το καλό του τόπου, από την Άνοιξη του 2022, την εποχή που αποφάσιζε την υπέρβαση και τη στήριξη στον ΠτΔ».

«Αυτή η προτεραιότητά μας, άλλωστε, καθόρισε και την απόφαση μας για τον @Christodulides», προσθέτει ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνοντας πως «επομένως, χαιρετίζουμε και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της ενότητας και συλλογικότητας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE