Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη βορειοδυτική Τουρκία – Δύο νεκροί

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη βορειοδυτική Τουρκία – Δύο νεκροί

Δύο άτομα ανασύρθηκαν νεκρά και αγνοείται η τύχη άλλων τεσσάρων εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών (Κιρκλάρελι) της Ανατολικής Θράκης.

Εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής ξεχείλισαν ρέματα, πλημμύρισαν σπίτια και σημειώθηκαν καταστροφές στο οδικό δίκτυο. Σημαντικές είναι οι καταστροφές κυρίως στην κωμόπολη Ιγνέαντα (αρχαία Θυνία) κοντά στα σύνορα με τη Βουλγαρία.

Πλημμύρες εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης σημειώθηκαν και στην επαρχία των Δαρδανελίων, όπου διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο κοντά στις τουρκικές ακτές απέναντι από τη βόρεια Λέσβο.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE