Κακοκαιρία «Daniel»: «Φουσκώνουν» ποτάμια και χείμαρροι στα Τρίκαλα

Κακοκαιρία «Daniel»: «Φουσκώνουν» ποτάμια και χείμαρροι στα Τρίκαλα

Η έντονη βροχόπτωση που συνεχίζει να πέφτει με ένταση και στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, έχει «φουσκώσει» ποτάμια και χειμάρρους, θέτοντας σε συναγερμό τις αρμόδιες υπηρεσίες. Παράλληλα στον ορεινό όγκο σημειώθηκαν καταπτώσεις βράχων στο οδικό δίκτυο, αλλά 36 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων συνδράμουν με επιτυχία από το πρωί, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι καθαροί για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο αντιπεριφερειάχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, σε δηλώσεις στο Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ή αυτές να γίνονται με χαμηλές ταχύτητες, καθώς το οδικό δίκτυο σε ορισμένα σημεία έχει καλυφθεί από ποσότητες νερού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέφανος Στεφάνου στο «T»: «Το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο να κυβερνήσει»-« Πρώτος στόχος είναι να βγούμε ακόμα πιο ισχυροί στις βουλευτικές εκλογές»

Στέφανος Στεφάνου στο «T»: «Το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο να κυβερνήσει»-« Πρώτος στόχος είναι να βγούμε ακόμα πιο ισχυροί στις βουλευτικές εκλογές»

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αναλύει τις θέσεις του κόμματός του, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026 και τον στόχο που θέτει για ένα πιο ισχυρό ΑΚΕΛ.

BEST OF TOTHEMAONLINE