Κακοκαιρία «Daniel»: «Φουσκώνουν» ποτάμια και χείμαρροι στα Τρίκαλα

Κακοκαιρία «Daniel»: «Φουσκώνουν» ποτάμια και χείμαρροι στα Τρίκαλα

Η έντονη βροχόπτωση που συνεχίζει να πέφτει με ένταση και στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, έχει «φουσκώσει» ποτάμια και χειμάρρους, θέτοντας σε συναγερμό τις αρμόδιες υπηρεσίες. Παράλληλα στον ορεινό όγκο σημειώθηκαν καταπτώσεις βράχων στο οδικό δίκτυο, αλλά 36 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων συνδράμουν με επιτυχία από το πρωί, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι καθαροί για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο αντιπεριφερειάχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, σε δηλώσεις στο Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ή αυτές να γίνονται με χαμηλές ταχύτητες, καθώς το οδικό δίκτυο σε ορισμένα σημεία έχει καλυφθεί από ποσότητες νερού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.