Διέγραψαν τον Δημοτικό Σύμβουλο που έδειξε ρατσιστική συμπεριφορά στα επεισόδια στη Λεμεσό

Διέγραψαν τον Δημοτικό Σύμβουλο που έδειξε ρατσιστική συμπεριφορά στα επεισόδια στη Λεμεσό

Στην άμεση διαγραφή του Δημοτικού Σύμβουλου, Φοίβου Αλκιβιάδη, προχώρησε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ), αφού περιήλθε στην αντίληψή του οπτικοακουστικό υλικό με επεισόδιο στο οποίο φαίνεται να εμπλέκεται.

Από την πρώτη στιγμή, συνεχίζει, «Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023, κινήθηκε αυτεπάγγελτα η αρμόδια επιτροπή της Παράταξής μας, καλώντας τον κ. Αλκιβιάδη να δώσει εξηγήσεις. Η απολογία του δεν έγινε αποδεκτή με αποτέλεσμα να προχωρήσει η άμεση διαγραφή του από τις τάξεις του κόμματος, αφού η συμπεριφορά του αντίκειται στους κανόνες δεοντολογίας που πηγάζουν μέσα από το καταστατικό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)».

«Ο κ. Αλκιβιάδης έχει προχωρήσει ήδη και στην παραίτησή του από τα καθήκοντα του ως Δημοτικός Σύμβουλος», καταλήγει η ανακοίνωση.

* Φωτογραφία από τα επεισόδια στη Λεμεσό

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE