Άνοιξε ο δρόμος προς τον Αγρό! Μαίνεται εκτός ελέγχου η πύρινη λαίλαπα στη Λεμεσό

Άνοιξε ο δρόμος προς τον Αγρό! Μαίνεται εκτός ελέγχου η πύρινη λαίλαπα στη Λεμεσό

Νεότερη ενημέρωση.

Συμφώνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία Λεμεσού ο δρόμος προς την Πιτσιλιά έχει ανοίξει εδώ και λίγη ώρα. 

Σε ότι αφορά το πύρινο μέτωπο που κατακαίει από το πρωί της Τετάρτη την περιοχή Παραμύθας – Γεράσας – Απαισιάς , μέχρι και αυτή την στιγμή είναι εκτός ελέγχου καθώς η περιοχή είναι δύσβατη για τα οχήματα.

Οι πηγές μας, μας ανέφεραν πως τα ελικόπτερα των δυνάμεων δίνουν μάχη με τις φλόγες ώστε να γίνει άμεσα η κατάσβεση της.

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Δειίε εδώ: 

Νεότερη ενημέρωση: Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Λεμεσό – Έκλεισε ο δρόμος προς την Πιτσιλιά

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Παραμύθα – Ζητούν ενισχύσεις – Πνέουν ισχυροί άνεμοι

ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Παραμύθας – Γεράσας

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE