Βρήκε τον σκύλο της νεκρό σε συρματοπαγίδα - Καταζητείται 56χρονος

Βρήκε τον σκύλο της νεκρό σε συρματοπαγίδα - Καταζητείται 56χρονος

Υπόθεση θανάτωσης σκύλου μετά από τοποθέτηση παγίδας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χτες Κυριακή στις 19:30 καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Στουμπιού από γυναίκα ηλικίας 30 ετών ότι εντόπισε το σκύλο της νεκρό από παγίδα.

Από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου, είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 56χρονου ο οποίος φέρεται να είχε εγκαταστήσει την παράνομη συρματοπαγίδα με αποτέλεσμα ο περιπλανούμενος σκύλος της παραπονούμενης να βρει το θάνατο.

Στο σκυλί συνέχισε ο κ. Νικολάου θα διενεργηθεί νεκροψία, ενώ έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια.

Εναντίον του 56χρονου υπόπτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE