Νεαρή κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στην Αγ. Νάπα – Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα

Νεαρή κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στην Αγ. Νάπα – Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα

Υπόθεση φερόμενου βιασμού τουρίστριας από πέντε άτομα στην Αγία Νάπα, διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου, μετά από σχετική καταγγελία.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η τουρίστρια, ηλικίας 20 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από αριθμό ατόμων, σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον πέντε αλλοδαπών ατόμων, δύο ηλικίας 20 ετών και τριών ηλικίας 19 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Αργότερα σήμερα τα πέντε πρόσωπα θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE