Βομβιστική επίθεση κατά του διαιτητή Κυριάκου Αθανασίου - Εκτεταμένες ζημιές

Βομβιστική επίθεση κατά του διαιτητή Κυριάκου Αθανασίου - Εκτεταμένες ζημιές

Θύμα βομβιστικής επίθεσης ο διαιτητής, Κυριάκος Αθανασίου.

Έκρηξη βόμβας σε όχημα του 28χρονου σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Άγιου Σπυρίδωνα στη Λεμεσό

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για το συμβάν 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε όχημα ιδιοκτησίας του διαιτητή Κυριάκου Αθανασίου και εκφράζει την συμπαράσταση της προς τον ίδιο και την οικογένεια του.

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για το συμβάν, αφού, τέτοιες ενέργειες, πλήττουν στην ολότητα τους το οικοδόμημα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος της Κυπριακής Διαιτησίας.

Ευελπιστούμε πως, μέσα από τις ενέργειες και έρευνες στις οποίες θα προβεί η αστυνομία, ο δράστης ή οι δράστες θα εντοπιστούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE