Νεαροί αλλοδαποί βίασαν ανήλικη στη Λευκάδα

Νεαροί αλλοδαποί βίασαν ανήλικη στη Λευκάδα

Η επιβεβαίωση μέσω της ιατροδικαστικής εξέτασης ότι μια ανήλικη Ελληνίδα είχε πέσει θύμα βιασμού από δυο άνδρες, οδήγησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για δύο νεαρούς αλλοδαπούς ηλικίας 18 και 21 χρόνων οι οποίοι την παρέσυραν σε μια παραλία της Λευκάδας.

Η ανήλικη κοπέλα υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του νησιού το πρωί της Δευτέρας και υποστήριξε ότι οι δύο αλλοδαποί την εξανάγκασαν με τη χρήση σωματικής βίας σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε τον βιασμό κι έτσι οι αστυνομικοί ξεκίνησαν προανάκριση, κατά την διάρκεια της οποίας ταυτοποίησαν τους δράστες.

Στη συνέχεια, ενημέρωσαν τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας που παρέπεμψε το προανακριτικό υλικό σε ανακριτή και εκείνος εξέδωσε εντάλματα με κατηγορίες για βιασμό κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE