Νεαροί αλλοδαποί βίασαν ανήλικη στη Λευκάδα

Νεαροί αλλοδαποί βίασαν ανήλικη στη Λευκάδα

Η επιβεβαίωση μέσω της ιατροδικαστικής εξέτασης ότι μια ανήλικη Ελληνίδα είχε πέσει θύμα βιασμού από δυο άνδρες, οδήγησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για δύο νεαρούς αλλοδαπούς ηλικίας 18 και 21 χρόνων οι οποίοι την παρέσυραν σε μια παραλία της Λευκάδας.

Η ανήλικη κοπέλα υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του νησιού το πρωί της Δευτέρας και υποστήριξε ότι οι δύο αλλοδαποί την εξανάγκασαν με τη χρήση σωματικής βίας σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε τον βιασμό κι έτσι οι αστυνομικοί ξεκίνησαν προανάκριση, κατά την διάρκεια της οποίας ταυτοποίησαν τους δράστες.

Στη συνέχεια, ενημέρωσαν τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας που παρέπεμψε το προανακριτικό υλικό σε ανακριτή και εκείνος εξέδωσε εντάλματα με κατηγορίες για βιασμό κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.