Έκρηξη βόμβας σε όχημα 28χρονου στη Λεμεσό - Εκτεταμένες ζημιές

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 28χρονου στη Λεμεσό - Εκτεταμένες ζημιές

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 28χρονου σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Άγιου Σπυρίδωνα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του εν λόγω προσώπου, ωστόσο δεν έγινε αντιληπτή μέχρι τις 05:30 το πρωί.

Τότε ενημερώθηκε η Αστυνομία και η σκηνή αποκλείστηκε άμεσα.

Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό, η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση μεταλλικού εκρηκτικού αντικειμένου με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.

Από την έκρηξη, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE