Έκρηξη βόμβας σε όχημα 28χρονου στη Λεμεσό - Εκτεταμένες ζημιές

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 28χρονου στη Λεμεσό - Εκτεταμένες ζημιές

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 28χρονου σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Άγιου Σπυρίδωνα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του εν λόγω προσώπου, ωστόσο δεν έγινε αντιληπτή μέχρι τις 05:30 το πρωί.

Τότε ενημερώθηκε η Αστυνομία και η σκηνή αποκλείστηκε άμεσα.

Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό, η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση μεταλλικού εκρηκτικού αντικειμένου με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.

Από την έκρηξη, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE