Γλυκύτατη και πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός βαριά άρρωστη μέσα στο καλοκαίρι

Γλυκύτατη και πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός βαριά άρρωστη μέσα στο καλοκαίρι

Το κρυολογημα της χτύπησε την πόρτα για τα καλά. Η Κύπρια ηθοποίος δεν αντέχει την ταλαιπωρία αυτής της ιώσης που έχει "εξουθενώσει" αρκετό κόσμο.

Τυλιγμένη με κουβέρτες, όπως η ίδια αναφέρει, βρίσκεται μέσα στο καλοκαίρι, μετά την επιστροφή της απο τις διακοπές της στην Σαντορίνη. Η ιώση, την έχει ρίξει στο κρεβάτι και η ίδια νιώθει συνεχώς αδύναμη και ενώ έξω το θερμόμετρο δείχνει 37+ βαθμούς Κελσίου, η Χριστιάνα Θεοδώρου, κρυώνει τόσο πολύ, που ακόμα και οι κουβέρτες δεν «την κάνουν καλά»!

Δείτε την δημοσίευση που έκανε λίγες ωρες πριν την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2015:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.