Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρή στο σπίτι της εντοπίστηκε 64χρονη! Δεν απαντούσε από το πρωί στις κλήσεις των συγγενών της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρή στο σπίτι της εντοπίστηκε  64χρονη! Δεν απαντούσε από το πρωί στις κλήσεις των συγγενών της

Νεκρή μέσα στο σπίτι της εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (25/8) γυναίκα 64 ετών στη περιοχή της Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό. Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς της θανούσας που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη 64χρονη δεν απαντούσε από χθες στις κλήσεις των οικείων της, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να μεταβούν στο διαμέρισμα όπου διέμενε για να δουν τι συμβαίνει.

Όμως ακόμα και εκεί, παρά τα συνεχόμενα χτυπήματα τους στην πόρτα, η 64χρονη δεν ανταποκρινόταν με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία αλλά και κλειδαρά. Στην παρουσία των μελών της Αστυνομίας ο κλειδαράς άνοιξε την πόρτα όμως ήταν ήδη αργά.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά και ιατροδικαστής, ο οποίος δεν εντόπισε οποιεσδήποτε κακώσεις στο σώμα της άτυχης γυναίκας, γεγονός που απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν αύριο, όταν και θα γίνει η νενομισμένη νεκροψία από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της 64χρονης η γυναίκα τα τελευταία χρόνια έπασχε από προβλήματα υγείας και όπως όλα δείχνουν πέθανε ξαφνικά μόνη και αβοήθητη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.