Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά σε δημοσίευμα που λέει ότι βρήκε νέο σύντροφο στην Αντίπαρο - Φωτογραφίες

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά σε δημοσίευμα που λέει ότι βρήκε νέο σύντροφο στην Αντίπαρο - Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μερικές μέρες του καλοκαιριού στην Αντίπαρο.

Η παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στο νησί με τον αδερφό της, Πάνο Καινούργιο.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που της χρεώσαν την παρέα της για σχέση. Η ίδια ωστόσο, χωρίς να χάσει το χιούμορ της απάντησε στις φήμες με ένα story.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία με τα δημοσιεύματα και πάνω σε αυτή έεγραψε την απάντησή της.

«Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλά είναι ο αδερφός μου, Πάνος Καινούργιος», έγραψε αρχικά.

Σε δεύτερο story σχολίασε την αγκαλιά που την πήρε στη φωτογραφία ο αδερφός της. «Απ' τις σπάνιες αγκαλιές που με παίρνει. Θα χαρεί η μαμά και ο μπαμπάς», είπε χιουμοριστικά.

Τέος, πρόσθεσε ακόμα μια φωτογραφία από την ίδια κιόλας βραδιά, δείχνοντας έτσι πως φορούσαν τα ίδια ρούχα που φαίνονται στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Εντατικοποίηση των προσπαθειών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων και δεδομένης της ήδη προαναγγελθείσας από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επόμενης άτυπης διευρυμένης Συνόδου.