Πυρκαγιά σε αποθήκη στη Λεμεσό: Εκτεταμένες οι ζημιές - Αυτά ήταν τα αίτια

Πυρκαγιά σε αποθήκη στη Λεμεσό: Εκτεταμένες οι ζημιές - Αυτά ήταν τα αίτια

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Πέμπτης (31/08).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Ανδρέα Κεττή, ξέσπασε στις 16:15 πυρκαγιά σε εμπορευματοκιβώτιο 40 ποδών το οποίο χρησιμοποιείτο ως αποθήκη εξαρτημάτων αυτοκινήτων στον Ύψωνα Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ένα πυροσβεστικό όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου.

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές σε εξαρτήματα οχημάτων ως επίσης και μηχανοκίνητα δίκυκλα.

Τα αίτια της διερευνήθηκαν και η πυρκαγιά προκλήθηκε από εργασίες συγκόλλησης που γίνονταν κοντά στο εμπορευματοκιβώτιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE