ΠΑΝΙΚΟΣ στις τράπεζες: Εμβάσματα για την επιστροφή Χριστοφή

ΠΑΝΙΚΟΣ στις τράπεζες: Εμβάσματα για την επιστροφή Χριστοφή

Πάρα πολλοί είναι οι φίλοι της Ομόνοιας που έχουν σπεύσει για να τονώσουν οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας τους για επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή.

Άλλοι με 20 ευρώ, άλλοι με 50 ευρώ άλλοι με περισσότερα. Όλοι ότι μπορούν για να ντυθεί επιτέλους ο Χριστοφή στα πράσινα. Κάτι που στην ουσία είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα γίνει.

Δυο τρελοί «πράσινοι» φίλαθλοι έχουν καταθέσει τη δική τους εισφορά. 

Δείτε την απόδειξη ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE