Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς - Διερευνώνται τα αίτια

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς - Διερευνώνται τα αίτια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε κατά το τελευταίο 24ώρο σε 24 περιστατικά, 10 πυρκαγιές και 14 Ειδικές Εξυπηρετήσεις, όπως αναφέρει ο Εκπρόσωπος της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, στις 22:52 η Π.Υ ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε καλαμιώνα και άγρια βλάστηση σε κοίτη ποταμού στην Πόλη Χρυσοχούς. Υπό έλεγχο από τις 02:35. Εργάστηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλης και από Επαρχία Πάφου, 1 από Δασών, 1 Φ.Π.Μ από Υπηρεσία Θήρας και 1 προωθητής γαιών. Τα πυροσβεστικά οχήματα παρέμειναν σε επιφυλακή και μετά τον έλεγχο μέχρι το πρωί σήμερα.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE