Συνελήφθη η 49χρονη καταζητούμενη για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό

Συνελήφθη η 49χρονη καταζητούμενη για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, γυναίκα ηλικίας 49 ετών, η οποία καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού με μαχαίρι, γυναίκας επίσης ηλικίας 49 ετών.

Η ύποπτη τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά υπόθεση τραυματισμού, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 29 Αυγούστου, ενώ 49χρονη κινείτο πεζή σε δρόμο στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από άλλη γυναίκα, η οποία την τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό και στο χέρι. Η 49χρονη νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό στον λαιμό, σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή, αλλά σταθερή.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον της 49χρονης ύποπτης. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ενώ φωτογραφία και τα στοιχεία της δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό της, (Αστυνομική Ανακοίνωση για Καταζητούμενο Πρόσωπο, ημερομηνίας 30/08/2023, σχετική). Μετά και τον εντοπισμό της, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών της στοιχείων είναι αχρείαστη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE