Χλώρακα: Είκοσι συλλήψεις για τα επεισόδια - Παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Χλώρακα: Είκοσι συλλήψεις για τα επεισόδια - Παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Σε είκοσι συλλήψεις προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας (28/08), αναφορικά με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην Χλώρακα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η Αστυνομία Κύπρου έχει ήδη προβεί σε είκοσι συλλήψεις σε σχέση με τα αποψινά επεισόδια στην περιοχή της Χλωρακας.

Ταυτόχρονα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Πάφου για διασφάλιση της δημόσιας τάξης.

Υπενθυμίζεται ότι, νέα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ, στη Χλώρακα, λίγη ώρα αφού αντιπροσωπεία Σύρων μεταναστών που διαμένουν στην περιοχή συναντήθηκαν με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, τον Αρχηγό Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε, ομάδα ατόμων που κρατούσε ρόπαλα και λοστούς βρέθηκε στην περιοχή φωνάζοντας «έξω, έξω», ενώ σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στα ΜΚΔ, δείχνει όχημα το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η Αστυνομία φαίνεται να απάντησε με χρήση δακρυγόνων.

Δείτε βίντεο:

Δείτε βίντεο:

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Ξεκάθαρες οδηγίες σε Αρχηγό Αστυνομίας για τα επεισόδια στη Χλώρακα - «Η βία δεν βοηθά στη γρήγορη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού»

Φθινόπωρο... μυρίζει ο Αύγουστος: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Δείτε βίντεο

Ανεμοστρόβιλος στη Λάρνακα προκάλεσε ζημιές - Έπεσαν πάσσαλοι της ΑΗΚ, έριξε από στέγες φωτοβολταϊκά και ηλιακούς θερμοσίφωνες

«Χάος» στην Χλώρακα: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Κόσμος φωνάζει «έξω, έξω» - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE