Ελένη Φουρέιρα: Στην Κρήτη μαζί με τον 6,5 μηνών γιο της! Ποζάρουν αγκαλιά με θέα το ηλιοβασίλεμα

Ελένη Φουρέιρα: Στην Κρήτη μαζί με τον 6,5 μηνών γιο της! Ποζάρουν αγκαλιά με θέα το ηλιοβασίλεμα

Η Ελένη Φουρέιρα τους τελευταίους μήνες βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Η τραγουδίστρια πριν από 6,5 μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και κράτησε στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Αυτές τις ημέρες η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στην Κρήτη, αφού τη Δευτέρα 28/08 θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Παγκρήτιο στάδιο Κρήτης. Η τραγουδίστρια δεν ταξίδεψε μόνη της στο νησί, αλλά μαζί με τον γιο της που της έχει κλέψει την καρδιά.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τo ταξίδι της στο νησί και την είδαμε να ποζάρει αγκαλιά με το μωράκι της με θέα το ηλιοβασιλέμα.

«Στο αγαπημένο μου μέρος μαζί με τον αγαπημένο μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE