Στους δρόμους οι κάτοικοι της Χλώρακας - Προχωρούν σε πορεία διαμαρτυρίας

Στους δρόμους οι κάτοικοι της Χλώρακας - Προχωρούν σε πορεία διαμαρτυρίας

Στους δρόμους βγαίνουν το απόγευμα οι κάτοικοι της Χλώρακας, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση, την γκετοποίηση και τη παραβατικότητα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η διαμαρτυρία είναι ενάντια σε όλα τα γκέτο της Κύπρο: Όλοι μαζί για να γίνει η αρχή να σπάσουν τα γκέτο του κάθε χωριού και κάθε γειτονιάς της Κύπρου, αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου στην Οδό Ελευθερίας στην Χλώρακα, έξω από την Ελληνική Τράπεζα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE