Θάνατος Πριγκόζιν: Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του - Θεωρείται και επίσημα νεκρός

Θάνατος Πριγκόζιν: Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του - Θεωρείται και επίσημα νεκρός

Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν είναι νεκρός, ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Με ανακοίνωσή της στο Telegram, η Ερευνητική Επιτροπή ανέφερε ότι οι ταυτότητες και των 10 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα στην περιοχή Τβερ αντιστοιχούν στη λίστα που αναφέρεται στο φύλο πτήσης.

«Στο πλαίσιο της έρευνας για το αεροπορικό δυστύχημα στην περιοχή Tver, ολοκληρώθηκαν οι μοριακές γενετικές εξετάσεις. Με βάση τα αποτελέσματά τους, διαπιστώθηκαν οι ταυτότητες και των δέκα νεκρών, αντιστοιχούν στον κατάλογο που αναφέρεται στο φύλλο πτήσης» αναφέρει η δημοσίευση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE