Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης στη Λεμεσό - Βοηθήστε να εντοπιστεί -Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης στη Λεμεσό - Βοηθήστε να εντοπιστεί -Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της FIMA ABDULLAHI15 ετών, από τη Σομαλία, η οποία απουσιάζει από τις 24 Αυγούστου 2023, από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό.

Η 15χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.57μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια.

Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρο μακρύ φόρεμα, μαύρη μαντήλα στο κεφάλι και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.