Στο Μακάρειο 13χρονος ποδηλάτης μετά από τροχαίο

Στο Μακάρειο 13χρονος ποδηλάτης μετά από τροχαίο

Mε κάταγμα κλείδας νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας 13χρονος ποδηλάτης ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον κυκλικό κόμβο της συμβολής των λεωφόρων Ελλάδος και Ευαγόρα Παλληκαρίδη, στην Πάφο. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 13χρονος οδηγώντας το ποδήλατό του προς τον κυκλικό κόμβο, με κατεύθυνση προς τα δυτικά, συγκρούστηκε με όχημα το οποίο κινείτο προς την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Από το τροχαίο ο 13χρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε, ανέφερε ο κ. Νικολάου, και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο ανήλικος υπέστει κάταγμα δεξιάς κλείδας.

Ένεκα του ότι πρόκειται για παιδί, είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, διακομίσθηκε ακολούθως με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο για περίθαλψη και περαιτέρω εξετάσεις. 

Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Πάφου.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.